2013-01-03 16:06:48• hírek • Póti Orsolya

Szigorúbb adóellenőrzéseket vezet be az Adó- és Pénzügyi Hivatal

Ardelean Mircea, a Szatmár Megyei Adó- és Pénzügyi Hivatal vezetője január 3-án gyűlést tartott, melynek keretében a decemberi hónapban elért eredményekről és az új évre kitűzött célokról tárgyaltak az intézmény munkatársai.

Január 3-án tartotta a Szatmár Megyei Adó- és Pénzügyi Hivatal az év első gyűlését, melynek első felében Ardelean Mircea igazgató gratulált a decemberi hónapban elért sikerekhez. Ugyanis decemberben 120 százalékban sikerült teljesíteni az intézménynek az erre a hónapra kiszabott bevételi tervet.

Ardelean úgy véli, az intézmény munkatársainak az új évben további erőfeszítésekre van szüksége annak érdekében, hogy teljes mértékben eleget tegyenek az előírásoknak.

A többi ülésekhez hasonlóan, ezúttal is felsorolták a vezetőség rövid és hosszútávú célkitűzéseit, melyek közül kiemelt fontosságú a hátralékok behajtása és az adócsalások csökkentése. Ezenkívül fontos cél az adóbevételi tervek teljesítése, valamint a szigorúbb adóellenőrzések bevezetése.

„A cél elérése érdekében az elmúlt két hónapban a hivatal minden egyes részlegét új feladatokkal látták el, és az elvégzett feladatokat minden munkanap végén ellenőrzik" - nyilatkozta Ardelean.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: